Licitacije na EBAY-u

Radimo aukcije na Ebay sajtovima. Tacnije, mi mozemo da licitiramo u Vase ime sa nasih naloga koje posedujemo. Ako posedujete nalog na ebay sajtu, moguce je da i Vi licitirate, a da mi nakon licitacije preuzmemo sve sto je potrebno kako bi Vas artikal stigao do nase adrese u Nemackoj. U slucaju kada licitarate sa svog naloga, mi smo duzni da primimo izlicitiranu robu na nasu adresu i dopremimo je do Vase adrese u Srbiji.

Jedna bitna stvar, prilikom licitacije ili kupovine sa Vasih naloga, duzno je da Vi vodite racuna o Vasem nalogu, kao i da ocenjujete prodavce. Ako nesto nije u redu sa kupljenom robom, mi cemo Vam rado pomoci da resite slucaj sto je efikasnije moguce.

Za artikle koje ste kupili i poslali na nasu adresu, a oni nisu isporuceni na nasu adresu, sami treba da pokusate da resite problem. U svakom trenutku smo tu da pomognemo ako ne mozete da se snadjete. Mi nismo odgovorni za robu koja nije isporucena na nasu adresu, a kupljena je sa Vasih naloga, jer mi ne mozemo da pratimo sve Vase naloge.

Sve sto je potrebno, jeste da nam posaljete link da bih proverili da li je moguce licitiranje artikla. Ako je moguca licitacija, artikla koji ste nam poslali, dobicete ubrzo od nas potvrdni mail. U mail-u ce Vam pisati koliko iznose ukupni troskovi za licitaciju.

Ukupni troskovi predstavljaju, postarinu do nase adrese u Nemackoj ili do Vase adrese ako je artikal van EU i nasu proviziju placanja i obavljanja licitacije. Na ukupne troskove se jos dodaje izlicitirana cena.

Kada Vam posaljemo koliki su ukupni troskovi, sve sto Vi treba da uradi (ako Vam odgovaraju troskovi)  jeste da posaljete do koliko bi ste maksimalno zeleli da idete sa licitiranom cenom.

Kada posaljete Vasu krajnju licitiranu cenu, mi pocinjemo sa licitacijom, Vasa krajnja licitirana cena koju nam kazete predstavlja limit do koga mi mozemo da licitiramo. Naravno mi uvek pokusavamo da izlicitiramo za sto manje novca.

Ono sto nas izdvaja od drugih Ebay posrednika jeste sto mi naplacujemo 50% (ili iznos koji se dogovorimo) unapred tek kada se zavrsi uspesno licitacija. Znaci nije potrebno da uplacujete unapred novac, da bi smo Vam nesto licitirali.