Naručivanje iz EU

Vršimo naručivanje i isporuku artikala sa svih stranih sajtova uključujući i EBAY kao lider  na tom polju.

Takođe vršimo naručivanje i na svim sajtovima gde postoji mogućnost plaćanja putem PAYPAL-a.

Moguće je i naručivanje artikala sa nemačkog Ebay-a koji nemaju opciju Paypal plaćanja, već se plaćanje vrši isključivo bank transferom tj. uplatom direktno na račun prodavca.

        Sve što Vi treba da uradite, jeste da pronađete artikal koji Vas zanima i da nam pošaljete link.  Kada nam stigne mail, potrudićemo se da Vam u najkraćem roku bude odgovoreno koja je cena artikla sa isporukom kao i da li je moguće realizovati porudžbinu.

Plaćanje se vrši uglavnom uplatom na račun koji se nalazi u BANCI INTESI. Plaća se 50% unapred kao garancija za artikle koji su do 100€ vrednosti.  Za veće vrednosti se dogovaramo oko avansa.

Rok isporuke robe je od 7 dana do 20 dana.

Robu preuzimate kod nas ili Vam saljemo AKS express poštom. Cenu koju Vam kažemo, to je cena koja ce biti kad proizvod stigne u Srbiju, tačnije kod nas u Batajnicu. U krajnju cenu su uračunati svi troškovi do Batajnice.

 Ako niste u mogućnosti da preuzmete robu, onda Vam šaljemo paket AKS express postom i Vi plaćate poštarinu prilikom preuzimanja paketa.

Minimalna cena provizije je 10€ po artiklu. Cena može biti i niža, ako su u pitanju sitnice, koje nemaju neku veću vrednost.

Kao sigurnost dobićete od nas mail koji ćemo proslediti o izvršenom plaćanju.

Za kupovinu iz EU, nemate briga o plaćanju carine i PDV-a osim za artikle veće vrednosti, ali ćemo Vas uredno obavestiti pre samog naručivanja da li postoji mogućnost da se mora platiti carina. Kako god, do sada nismo imali problema.

Sto se tice ispravnosti i kvaliteta robe, ne preuzimamo nikakvu odgovornost. Mi smo posrednik i u slucaju da nesto nije ispravno ili je osteceno ili loseg kvaliteta, mi ne snosimo nikakvu odgovornost. Nas deo posla je da Vam isporucimo robu koju ste nasli na ebay ili nekom drugom sajtu. Kada dodje do ovakvog problema, nasa duznost je da kontatiramo prodavca i pokusamo da resimo ovaj problem na najbolji moguci nacin.

Sajtovi koje radimo su:

EBAY.DE     EBAY.CO.UK     EBAY.IT    EBAY.AT     EBAY.FR    AMAZON.DE

Ovo su neki od evropskih sajtova sa kojih je moguće naručivanje!
( cene moraju biti u eurima ili funtama, nikako dolar, pošto to nije evropska valuta)

Mail na koji možete slati pitanja ili naručivati je:

e-narucivanje@hotmail.com

061/627-0678
Pozdrav, Miloš