Naručivanje van EU

NARUČIVANJE IZ CELOG SVETA!

http://www.ebay.com

http://www.ebay.ca

http://www.ebay.com.au

 Vršimo naručivanje i sa Američkog, Kanadskog, Australijskog EBAY-a kao i sa drugih sajtova gde je to moguće realizovati.

Sve što Vi treba da uradite, jeste da pronađete artikal koji Vas zanima i da nam pošaljete link.  Kada nam stigne mail, potrudićemo se da Vam u najkraćem roku bude odgovoreno koja je cena artikla sa isporukom kao i da li je moguće realizovati porudžbinu.

Sve što Vi treba da uradite, jeste da pronađete artikal koji Vas zanima i da nam pošaljete link.  Kada nam stigne mail, potrudićemo se da Vam u najkraćem roku bude odgovoreno koja je cena artikla sa isporukom kao i da li je moguće realizovati porudžbinu. – See more at: http://www.e-narucivanje.com/o-narucivanju-2/o-narucivanju/#sthash.abHjOab2.dpuf

Artikle naručene van EU naručujemo direktno na Vašu adresu. U ovom slučaju mi vršimo kupovinu sa našeg naloga (ili Vašeg naloga ako ga posedujete), dogovaramo se sa prodavcem na koji način da pošalje paket, kao i na koji iznos da napravi račun, a artikal se direktno šalje na Vašu adresu.

Ono što svakoga interesuje u vezi cene jeste da cenu koju Vam napišemo za artikle koji su van EU i koji idu direktno na Vašu adresu, čini: cena artikla + poštarina do Vaše adrese + naša usluga.

 U CENU NIJE URAČUNATA MOGUĆA CARINA I PDV!

 SAMI SNOSITE RIZIK!

PRILIKOM NARUČIVANJA, DOGOVARAMO SE SA PRODAVCEM DA SE NAPIŠE POKLON MALE VREDNOSTI NA PAKETU, KAO I DA SE NAPIŠE MALA VREDNOST! U DOGOVORU SA PRODAVCEM MI PRAVIMO VAMA RAČUN NA IZNOS KOJI SMO SE PRETHODNO DOGOVORILI SA PRODAVCEM.

U SLUČAJU DA DOBIJETE PISMO OD POŠTE DA DOSTAVITE RAČUN O PRAVOJ VREDNOSTI PAKETA, VI DOBIJATE OD NAS MAIL SA NAPRAVLJENIM RAČUNOM NA ISTU VREDNOST KOJU JE PRODAVAC I NAPISAO NA PAKETU, KAKO BI PROŠLI BEZ CARINE, ŠTO NE MORA DA ZNAČI DA ĆE UVEK PROĆI. U 99% SLUČAJEVA PROLAZI.

ZA SVAKI PAKET MOŽETE NAS PITATI KOLIKE SU ŠANSE ZA CARINJENJE. PO ZAKONU ROBA DO 70 EURA NE PODLEŽE CARINJENJU!

ROK ISPORUKE JE 10-30 RADNIH DANA.

U ROKU OD 45 DANA OD DANA NARUČENOG ARTIKLA, AKO NISTE PRIMILI PAKET, MI MOZEMO DA INTERVENISEMO PREKO PAYPAL-a, DA PROVERIMO KAKVO JE STANJE VEZANO ZA PRIJEM POŠILJKE I AKO U TOM ROKU PAKET NIJE ISPORUČEN, DOBIJAMO NOVAC OD PAYPAL-a U VREDNOSTI KOLIKO JE KOŠTAO PAKET NA EBAY-u + POŠTARINA!

 NOVAC KOJI DOBIJEMO OD PAYPAL-a BIĆE VAM VRACEN, NE UKLJUČUJUCI NAŠU PROVIZIJU.

 AKO PROTEKNE VIŠE OD 45 DANA, OD DANA PLAĆANJA, A NISTE SE JAVILI U TOM ROKU DA NISTE PRIMILI JOŠ UVEK PAKET, NE SNOSIMO NIKAKVU ODGOVORNOST, OSTAJE DA SAČEKATE I DA SE NADATE DA ĆE VAM PAKET STIĆI.

Plaćanje za van evropske zemlje je u celini, pošto sve ide na Vašu adresu direktno. Što znači da prilikom naručivanja uplaćujete odmah pun iznos.

Ebay sajtovi su:

EBAY.COM     EBAY.CA     EBAY.COM.AU

Mail na koji možete slati pitanja ili naručivati je:

E-NARUCIVANJE@HOTMAIL.COM

061/627-0678

MILOŠ