Paypal

PayPal  u današnje vreme je jedan od najboljih vidova plaćanja. PayPal servis Vam pruža najbrži, najjednostavniji, najbezbedniji vid plaćanja. Plaćanjem preko PayPal sistema obezbedjeni ste na najvišem nivou. Niko sem Vas nemože da pristupi Vašem nalogu, niti može da vidi broj Vaše kartice ili neke od Vaših ličnih podataka! Prilikom plaćanja, Vi unosite Vasu mail adresu I šifru, prikazuje se samo informacija o adresi za isporuku. Kada platite, dobijate izveštaj na mail o izvršenoj uplati, kao I podatke od prodavca I broj transakcije.

Kada nešto plaćate preko PayPal servisa, nepostoji  mogućnost da Vas prodavac prevari!

U roku od 45 dana od dana plaćanja, Vi ste u mogucnosti da otvorite “dispute“ sa prodavcem! U tom slučaju, Vaš novac je zaštićen i Vi se raspravljate sa prodavcem oko problema koji imate. Ako niste u mogucnosti da rešite sa prodavcem problem ili jednostavno on ne odgovara na Vaše poruke, Vi možete da predate slucaj PAYPAL servisu I oni ce u najkraćem roku da razreše ovaj slucaj. Ako artikal niste primili, novac ce te dobiti nazad sigurno, ako ste primili artikal, a on je oštećen ili nije kao sto je opisano prilikom kupovine, PAYPAL može da Vam vrati novac, ali isto tako može I da zahteva od Vas da vratite taj paket nazad prodavcu, pa tek kada prilozite “tracking number” od pošiljke I kada se ustanovi da je prodavac primio paket, Vi dobijate svoj novac nazad.

  USLUŽNO PAYPAL PLAĆANJE

PAYPAL sistem ne podržava kreditne kartice iz Srbije, s toga mi Vam nudimo uslužno placanje preko PAYPAL  sistema. Sve što je potrebno da Vi uradite jeste, da nas kontaktirate preko e-mail adrese i objasnite nam šta Vas konkretno zanima. U najkraćem roku će te dobiti odgovor. Što se tiče provizije, potrebno je da nas kontaktirate.

USLUŽNO PRIMANJE NOVCA NA PAYPAL RAČUN

NOVO!  Nudimo i primanje novca preko PAYPAL sistema po najpovoljnijim uslovima.

Ako imate neke sitnice ili vredne stvari koje možete da prodate, ili imate rođake, prijatelje iz inostranstva koji treba da Vam pošalju novac,  to možete učiniti preko nas, mi ćemo u Vase ime primiti novac preko PAYPAL sistema i proslediti ga Vam uz nadoknadu. Možete prodavati stvari tako što ćete napraviti Vaš ebay nalog (ili bilo koji drugi sajt na kome želite nešto da prodate), postaviti oglas da prodajete, a mi ćemo Vam izaci u susret, tako što ćemo Vas novac primiti na naš račun. Sve što je potrebno jeste, da nam pošaljete tekući račun na koji ćemo mi Vama prosledi novac. Prilikom primanja novca, mi novac konvertujemo u dinare po kursu Bance Intese i uplaćujemo Vama na Vaš tekući račun.

Od sada postoji mogućnost da Vam novac posaljemo u EURIMA AKS express postom, kako ne bi gubili na konverziji novca.

ZA SVE DETALJE I VISINU PROVIZIJE, POTREBNO JE DA NAS KONTAKTIRATE PREKO MAIL-a.